Kaart onbeschikbaar

Datum/Tijd
Date(s) - 22/07/2017 - 26/07/2017
8:30 pm - 1:30 am

Categorieën


OEV 1 Kermis programma 2017

Eerste zondag na de 20ste juli staat, bij de meeste Millingenaren, gegrift in het geheugen. KERMIS en KONINGSSCHIETEN. Bij schuttersgenootschap OEV 1 in Millingen aan de Rijn weten ze precies hoe dat zit. OEV 1 erelid Bram van der Hoeven, verwoorde dit onlangs nog tijdens de viering van het 115 jarige jubileumfeest van de vereniging als volgt “OEV 1 is niet stil blijven staan en heeft zich ontwikkeld tot een bruisende vereniging. Dit alles door oude tradities creatief in ere te houden in een steeds sneller veranderende wereld.” Als u het kermisprogramma erop na slaat dan zie je wat het resultaat daarvan is. Voor iedereen wat wils. Wij nodigen alle Millingenaren van harte uit om te delen in de feestvreugde.

 

 


Zaterdag 22 juli – Coverband Tribute: aanvang 21:00

De coverband Tribute behoeft geen nadere introductie meer in de regio. Door jaren heen door de wol geverfd zetten ze de zaal naar hun hand. Met een repertoire mix van Pop/Rock/Dance/R&B/Soul/Disco/90’s en natuurlijk de meest recente Top 40 hits geeft Tribute een dansgarantie af tot in de kleine uurtjes.


Zondag 23 juli – Koning schieten: verzamelen om 13:45

Tijdens deze middag nemen we afscheid van het aftredende koningspaar Joep en Nadine en maken we ons op voor het nieuwe koningspaar. Om 14:00 uur vertrek de optocht naar het schietterrein. O ja, denk aan uw legitimatie! De vrije-schietbaan is geopend, kinderen kunnen een ritje maken op een pony en het “Zeeland-terras“ is voorzien van een barbecue en gekoelde dranken. Deze middag geven ook Fanfare St. Cecilia, Juliana Bicycle Team en Ruitervereniging de Veldruiters acte de présence. 


Zondag 23 juli – Koningsbal: aanvang 21:00

Muzikaliteit met een vleugje humor en een toefje chaos zijn de ingrediënten van één van de bekendste coverbands van Nederland Anderkovver. Wisselwerking zijn tussen publiek en de band en het vermogen het publiek aan te voelen en naar zich toe te trekken is hun kracht. Hoe dan ook uiteindelijk gaat de zaal helemaal uit s’en dak.


Maandag 24 juli – Matinee: verzamelen om 10:45

10.45 Bijeenkomst van de leden in het schuttersgebouw.

11.00 Vertrek optocht voor het ophalen van het Koningspaar en hofhouding. Deze ochtend geven ook Fanfare St. Cecilia, Juliana Bicycle Team en Ruitervereniging de Veldruiters acte de présence.  

13.00 t/m 18:00 Matinee met Anderkovver

18:00 t/m 22:00 met Robert Pouwels. Deze alleskunner, DJ, entertainer, partyzanger en Hazes imitator behoeft ook al geen introductie meer. Een optreden van Robert Pouwels staat garant voor interactie met het publiek. En ook dit jaar gaan we door zolang als het gezellig is, houdt er dus maar rekening mee dat het weer laat zal worden.


Dinsdag 25 juli – Stijldans middag: aanvang 13:30

Jersey is een tweemansformatie bestaande uit de broers Kees en Erich van der Velden . Met bijna 25 jaar ervaring in het muzikaal verzorgen van feesten en partijen gaan ze iedere uitdaging aan en zijn pas tevreden als je stralend de deur uit gaat. De vooraf kenbaar gemaakte wensen worden tot in details uitgevoerd. En juist om dat laatste draait het allemaal deze middag. 

De dansmiddag staat namelijk al jaren het teken van muziek en traditionele stijldansen, zoals Tango, Polka, Cha Cha Cha, Polka, Mazurka en Veleta. Op deze middag ontvangt het koningspaar ook bewoners van verzorgingshuis St Jan de Deo.

Dit jaar kunt u ook getuige zijn van een demonstratie van de nieuwe, uit de jaren 20 en 30 stammende, dansrage Lindy HOP. Danny Merkelbag en Eveline Lievenoogen dansen al enkele jaren vol energie Lindy Hop. Onder de naam JazzOut geven ze een korte demonstraties en taster om hun passie voor Lindy Hop aan u over te brengen. Deze middag leert u enkele coole moves, zodat u na de taster al kunt swingen op de OEV 1 dansvloer! En dat ziet er dan zo uit… 😉


Dinsdag 25 juli – Kermis slotbal: aanvang 21:00

Muzikaliteit met een vleugje humor en een toefje chaos zijn de ingrediënten van één van de bekendste coverbands van Nederland Anderkovver. Wisselwerking zijn tussen publiek en de band en het vermogen het publiek aan te voelen en naar zich toe te trekken is hun kracht. Hoe dan ook uiteindelijk gaat de zaal helemaal uit s’en dak